Om Granitbutikken

Granitbutikken er svaret på et kald fra vores kunder om en nem og hurtig vej til den rigtige naturstensløsning.
Granitbutikken er ikke ”bare” en webshop, som du kender dem, hvor du går ind i den digitale butik,
og leder vareudbuddet igennem efter den eller de produkter, du mangler.

I Granitbutikken har vi et stort udvalg, som vi er stolte af, Vi ved også at blot fordi vi har et stort udvalg, indeholder udvalget ikke nødvendigvis den ting du lige drømmer om. Granitbutikken er en del af Nordisk Granit A/S med eget skæreri.
Vi har specialiseret os i at realisere dine drømme, når det handler om granit og andre natursten. Derfor skal vi i samarbejde med dig nok finde den helt rette løsning.

Har vi to produkter, du godt kunne tænke dig blev sammensat til et produkt, så løser vi det. Måske du ønsker indgraveringer, messingskilte, helt specielle skulpturer, præmier, gaver eller andet. I en verden af sten kan alt med faglig vejledning blive til virkelighed. Måske du går og spekulerer over et projekt, så henvend dig til os enten på chatten pr. mail eller grib telefonen. Vi er ikke længere væk end et ring.

Granitbutikken er ikke blot en butik, men din producent, importør og leverandør.
Derfor har vi ”mange strenge at spille på” også til løsning af dine ønsker. Vores stenhugger Palle Jepsen har mere end 30 års erfaring med alle former for projekter i natursten. For ham er ingen opgave for lille, for stor eller for kompliceret.

Derfor er Granitbutikken en slagkraftig samarbejdspartner

Hurtigt og nemt at handle hos Granitbutikken

Vi leverer granit til alle brofaste forbindelser i Danmark.

Log ind på Granitbutikken

Her kan du logge ind

Husk login

DAG-TIL-DAG Levering

Ring til os på: 89939310