Massive granit trappetrin til din nye stentrappe ude eller inde

Trappetrin i granit kræver absolut ingen former for vedligeholdelse, og kan holde flere hundrede år – ja, nogen vil endda sige at de bliver smukkere med årene. En trappe i granit går aldrig af mode og passer perfekt med alle slags huse. Vi har udendørs trapper i granit i populære farver, der klæder tidens byggeri. Samtlige granit trappetrin til have og front har en brændt, skridsikker overflade, der er rengøringsvenlig. Vores standardtrin i massiv granit har en trinhøjde på 15 cm.

Her på siden finder du vores store udvalg af granit trappetrin. Vores massive trapper i granit og granittrappebeklædning giver dig en smuk og tidløs løsning til stort set alle indgangspartier.
Kan du ikke finde det du er på jagt efter, så send os en mail med din forespørgsel.

Tilpasning af din granit trappe:

Vi kan naturligvis tilpasse i både længde og bredde på vores værksted, så trappen passer til dit hjem. 
Vi kan også producere trappetrin granit i helt individuelle mål, farver og trinhøjder.

Skal du i gang med et større projekt – trappetrin i haven, indgangspartier både indendørs eller udendørs, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Du kan også vælge at beklæde din eksisterende betontrappe med hele granitplader eller store fliser. Vælger du hele plader af granitsten til trappe slipper du for irriterende løse fliser og frostsprængte fuger på dine granittrapper udendørs. Kontakt os og lad os give dig en samlet pris.

På billedet herunder er anvendt rektangulære massive granittrin i lysgrå Kuppam granit.

Massive granit trapper, trappetrin og trappebelædning i flere størrelser og farver.

 


Log ind på Granitbutikken

Her kan du logge ind

Husk login

DAG-TIL-DAG Levering

Ring til os på: 89939310