Salgs og leveringsbetingelser

Vælg et punkt på listen nedenfor for at læse mere om vores forretningsbetingelser.

Generelt for naturstensprodukter

Naturens Egenarter

Granit

Granit er en fællesbetegnelse for bjergarter, der er dannet over mange millioner år. Granit består af kvarts, feldspat og glimmer – altså opbygget af mineraler og metaller.

Ikke to stykker granit er ens, hvilket gør hvert stykke granit unikt rent optisk.

Særprægene er forårsaget af naturens påvirkninger, der giver hvert stykke granit “personlighed”, charme og viser dets “livserfaring”.


Marmor / Kalksten

Marmor består af kalk, plantedele samt skaldyr og er dannet under stort tryk ved høje temperaturer, og alle marmorplader er derfor unikke i sammensætning, farve og hårdhed.

Da marmor er en kalksten, tåler dette materiale ikke syre.
 

Skifer

Skifer er en forholdsvis blød, lagdelt sten dannet under tryk, der varierer i tykkelse. Skifer består af komprimerede lag af ler, mineraler og materiale fra overliggende lag, som kløves let med laget, der hvor der i vand er aflejret nedbrudte bjergarter eller skaldyr.

Der findes flere typer skifer f.eks. ler-, kvarsit- og glimmerskifer, og de optræder i forskellige farvenuancer så som sort, grøn, blå, hvid og rød.

Naturkløvede skiferplader, som skal deles, vil ikke være lige tykke. Skifer tåler ikke nogen form for syrebehandling.
 

Basalt

Basalt bliver i daglig brug omtalt som en granit, men er egentlig dannet ved vulkansk aktivitet og er ikke sammensat på samme måde som granit. Basalt indeholder jern- og magnesiumsilikater.

Basalt er meget jernholdigt og tåler derfor ingen form for syre.  Syre misfarver basalt.

Nedenfor har vi beskrevet og forklaret de naturlige forekomster/kendetegn, der findes i de forskellige stensorter, og som man bør være opmærksom på, når man vælger stensort, da disse ikke må forveksles med reklamationsberettigede fejl.
 

Farvevariationer/årespring

Granitplader med disse naturtegninger kan variere meget, idet der kan forekomme store farveforskelle på samme granitplade.

På nogle granittyper kan det virke som om, visse områder mangler den originale bundfarve.

På andre typer kan der forekomme store åreaftegninger, som pludselig bliver brudt af en tværgående åre eller tynde streger, som kan ligne revner.

Disse granitplader er meget flotte for dem, der kan lide den rå natur.

Når kunder køber disse typer af granitplader til køkken og bad, skal man være sikker på, at der er forståelse for naturens små finurligheder.

Alle stensorter kan have farvevariationer/årespring. Disse er dog mest tydelige i granit. Der kan forekomme nuanceforskelle mellem 20 g 30 mm plader til samme køkken/badmiljø.
 

Stormønstre

 • Disse mønstre kan fremtræde som forskelligt formede sten, der er klemt sammen eller som store og små årer, der løber i forskellige retninger.

Naturpletter mørke/lyse

Forekommer oftest på finkornede typer af granit. Naturpletter fremtræder som mørke eller lyse pletter af varierende størrelser.

Pletterne kan være ensfarvede eller bestå af flere farvevarianter. Disse pletter kan ikke undgås.
 

Småhuller/revner

Findes i næsten alle typer af natursten. Huller (Tarolli) er en aflejring af et lille dyr eller svamp, som er rådnet eller formuldet væk.

Revner (svindrevner) er den afstand, som naturen har skabt mellem de forskellige forekomster i en stentype, når sten under pres og meget kraftig varme smelter sammen over millioner af år.
 

Slibemærker

Forekommer på alle typer natursten med en slebet overflade. Slibemærker vil oftest være cirkelrunde i aftegningerne, da det er slibeklodserne, der laver mærker under slibningen.

Slibemærker kan ikke undgås på slebne sten, da det er sidste slibeklods inden polering, der laver mærkerne.
 

Glasårer

Mocca creme og Jura Gelb er eksempler på natursten, der er dannet af naturen gennem mange millioner år, og som kan indeholde glasårer.

Aflejringer af enorme mængder døde skaldyr m.m., og sammenkitningen med forskellige organiske stoffer, som lejrede sig på havbunden, kombineret med enorme vandtryk, har bevirket, at man i dag har et produkt, som kan anvendes som forskellige byggematerialer.

Det sammenkittede produkt kan have været udsat for forskydninger i lagene eller måske jordskælv, hvorved den sammenkittede masse har slået revner.

Her er vandet sivet igennem, hvorved der aflejrede sig organiske stoffer f.eks. kisel.

Disse stoffer har forenet sig med den øvrige masse og er blevet til en homogen masse. For tusinde af år siden hævede en del af havbunden sig op over vandspejlet, og derved opstod landområder med bakke og dale - bjergkæder er ligeledes opstået på denne måde.

Det var nu blevet muligt via moderne arbejdsmetoder at “bryde” blokke af den sammenkittede masse, som kan saves op til f.eks. vinduesplader i 2 cm og 3 cm tykkelse eller fliser i 1 cm tykkelse. De før omtalte sammenkittede revner fremtræder nu som årer i pladerne i fagsproget kaldet “glasårer”. Disse årer gør på ingen måde pladerne svagere.

Brudstyrken er større, netop hvor “glasårerne” findes. Glasårer kan forekomme i mange natursten - i granit såvel som i marmor/kalkstens typer - altså ikke blot i de i starten nævnte eksempler. Vi håber, at denne kortfattede forklaring på hvorledes natursten kan være opstået, har overbevist dig om, at “naturfejl” behandlet fagligt korrekt, ikke berettiger til reklamation.
 

Misfarvninger på naturstensoverflader

Hvad skyldes de? Mange natursten indeholder foruden organiske bestanddele også andre forbindelser - frem for alt jernforbindelser. Det basiske vand, der bruges i visse limtyper, opløser disse forbindelser og reagerer med dem. Denne forbindelse trænger så op til overfladen på naturstenene. Herefter kan der ske en oxidation. Resultatet af denne forbindelse er desværre misfarvninger, der ikke kan fjernes igen.

Hvordan forhindres de? Brug altid en lim/klæber, som er speciel egnet til opsætning og lægning af natursten, for ved denne type lim/klæber, bindes vandet fast i krystallerne og kan ikke mere ledes bort i naturstenens kapillærer.
 

Generel information - Plader

Granitplader over 270 cm anbefales delt.  Vægt pr. m2 ca.90 kg. v/30 mm. tykkelse.

Marmorplader max. længde uden samlinger 240 cm.

Skiferplader max. længde uden samlinger 220 cm og ingen mulighed for på limet kant.

Der kan være +/- 2mm tolerance i både størrelse og tykkelse i forhold til det oplyste mål.

Priserne er pr. m2 inkl. standardforkant på 1 langside og 2 ender.

Se evt. Dansk Standard for naturstens produkter.

 

General information - Skærver, søsten mv.
Sorteringerne som findes på Granitbutikken f.eks. 11-16mm er målet på den sol/si sorteringen er sket via.
Dvs. Målene er altid minimums mål på selve den enkelte skærv, søsten mv. Det enkelte stykke sten kan derved gå igennem mål rammen på det korteste led og derved afkommer sorteringen 11-16mm.

 

Registrering

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • e-mail -adresse

Personoplysningerne registreres hos Granitbutikken a/s og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.


Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger:

 • Ledelsen
 • Salg og markedsføring
 • Administration og bogholderi
 • Dataansvarlig: Palle Sønderby Jepsen

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Granitbutikken a/s har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Granitbutikken a/s via e-mail mail@granitbutikken.dk
 

Bestilling

Når du har udfyldt en bestilling, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, som viser hvilke produkter, du har købt.

På www.granitbutikken.dk kan du kun bestille de varer der er vist på hjemmesiden. Er der andre varer fra vores leverandører du har forespørgsler på, er du velkommen til at kontakte os.

Ordrebekræftelse

På Granitbutikkens webshop kan det hænde at vi har produkter med leveringstid på 14 dage, ca. 4 uger, 5-6 uger eller 12-14 uger.
Dette indikerer, udover en leveringstid, at dette som oftest er bestillingsvarer. Det vil sige at Granitbutikken samarbejder med eksterne leverandører/producenter, som regel i udlandet, om at få varen hurtigst og billigst hjem til dig.
I disse tilfælde forholder Granitbutikken sig retten til ikke at kunne annullere en ordre, efter at bestillingen er blevet bekræftet pr mail fra vores side.
Dette skyldes at en produktion allerede er sat igang og det er for sent at stoppe, eller at en bestilling er pakket og sendt. Se evt. sektionen vedr. fortrydelses af special produkter under  Vilkår for forbrugere

 

Priser

Alle priser på www.granitbutikken.dk er i danske kroner og vises inkl. 25% moms

Evt. afgifter er inkluderet i prisen. Der tages forbehold mod udsolgte varer, vare i restordrer og tastefejl.

Priser på tilbudsvarer gælder kun i en begrænset periode eller til varen er udsolgt.
 

Betalingsmåder

Følgende betalings- og kreditkort kan anvendes:

 • Dankort, inkl. Visa/Dankort
 • MasterCard
 • Visa
 • Visa Electron
 • JCB
 • American Express
 • E-Dankort
 • Maestro
 • Bankoverførsel
 • Mobilepay

Når du betaler med Dankort eller Visa/Dankort, skal du blot indtaste dit kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre ved bestillingen.

Virksomheder og institutioner har mulighed for at få kredit

(se Vilkår for virksomheder og institutioner)

 

Betalingen

Selve betalingen for din bestilling trækkes ikke på betalings- og kreditkort, før varen er afsendt fra vores lager/Butik.

Betales der med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. hvis dit dankort misbruges ved brug af PIN-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Granitbutikken a/s eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Granitbutikken a/s. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.
 

Levering

Ved bestilling inden 11.00 på hverdage, leveres så vidt muligt næste hverdag for lagervarer. For ikke-lagervarer leveres varen samme eller første hverdag efter vi har modtaget den. Flere forsendelser pr. ordre kan forekomme, men det vil naturligvis ikke give yderligere omkostninger for dig som kunde. Hvis varen er forsinket mere end 5 dage eller er i restordre, vil du få besked på e-mail. Dette kræver dog, at du har oplyst os din e-mailadresse.

Der leveres med fragtmand/stor lastbil, her tales der potentielt om den helt store presenningslastbil en trækker med en 14 meter lang hænger på. - Se illustrationer nedenunder for at se pladskravene sådan en lastbil har.
 

Varerne aflæsses og stilles med palle løfter, og der kræves kørefast underlag fra lift - Her menes der asfalt eller fliser.
Diverse stampede grusveje, sand eller andet gælder ikke, hvis chaufføren konkludere ved ankomst at forholdene ikke lever op til kravene, vil han enten kontakte kunden, eller tage forsendelse med igen, herefter vil der komme en ekstra udgift i form af en genkørsel som kunden hæfter for.

 

Ingen levering på små grusveje, sommerhusområder, kolonihaveforeninger eller haveforeninger hvor lastbilen ikke kan komme frem. - Se illustrationer med mål herunder.

Vi sender kun til Danske øer, udlandet, Grønland og Færøerne efter særlig aftale.

OBS! - Så fremt du bor i København og bor på en måde, så hvis en leverance sker når der ingen er på adressen, vil det være nødvendigt at stille godset. Danske Fragtmænd stiller ikke  paller, pakker eller lign. på gaden, i midten af storbyer da de har dårlige erfaringer med at tingene bliver stjålet.
Hav altid dette i tankerne når i bestiller varer, sørg for tingene kan stilles et sikkert sted, eller at der er nogen hjemme til at modtage.


Fragt og håndtering udregnes løbende på ordren/i kurven på baggrund af varetype,

mål og samlet vægt på de valgte varer. Prisen angives inklusive håndtering og levering.

 

Der beregnes pris på fragt og håndtering ud fra disse typer emballage:
 

Paller
1/4 pll 395,-
1/2 pll 395,-
1/1 pll 495,-
Industri pll 695,-
 
Bukke
Spidsbuk 125 x 40 795,-
Spidsbuk 150 x 40 795,-
Spidsbuk 200 x 40 895,-
Spidsbuk 250 x 40 995,-
Spidsbuk 350 x 40 1.195,-
 
Trappe/bordplade bukke
Specialbuk 180 x 90 1.195,-
Specialbuk 280 x 90 1.495,-
Specialbuk 240 x 120 1.650,-
   
Pakker
Max 20 kg - Privatlevering 95,-
Max 30 kg - Privatlevering 135,-
Dao - Max 3 kg - Privatlevering - Dao bruges midlertidigt ikke 65,-
Dao - Max 10kg - Pakkeshop -  Pakke shop bruges midlertidigt ikke 65,-
   
Kran Tillæg
Kran - Hele landet 950,-Sække - Bigbag på engangspalle 1.000 kg. maksimum mål 120 x 80 cm.
Sække - Minibag på engangspalle 500 kg. maksimum mål 80 x 60 cm.
Stykgods/pakke op til ca. 30 kg.
1/4 engangspalle 30-150 kg. maksimum mål 60 x 40 cm.
1/2 engangspalle 100-350 kg. maksimum mål 80 x 60 cm.
1/1 engangspalle 300 - 1.000 kg. maksimum mål 120 x 80 cm.
Spidsbuk til vindues- og trappeplader maksimum mål L. 350 x H. 40 cm. 500 kg. (Kun til plader)
Pladebuk til bord- og trappeplader maksimum mål L. 275 x H. 70 cm. 1.000 kg. (Kun til plader)
Trappeforsendelser på engangspalle op til 120 x 240 cm. 1.000 kg.

OBS: OBS: OBS: OBS:
Dette fragt skema er en rigid opsætning som ikke svarer 100% overens med virkeligheden, med de ukurante varer vi har hos Granitbutikken.Vi tager forhold for, at vi udfra vores erfaring, kan gøre brug af en anden post, end hvad skemaet viser. Dette skyldes vi gør os en masse erfaring vedr. fragtskader, som gør at vi til tider bliver nødsaget til at pakke et produkt lidt anderledes end hvad man kan udregne, baseret på mål og vægt i fragtskemaet.
Dette sker hyppigst med pakkeforsendelse, nogle varer går simpelthen i stykker, hvis man sender dem som pakke, og derved er det nødvendigt at ligge dem på en 1/4 eller 1/2 palle.


Vores fragtudregner på siden reflektere dette.

 

Risiko

Hvis adresseoplysningerne er ufuldstændige eller med fejl (f.eks. at en del af navnet, gadenummer eller etage mangler) eller at forsendelsen ikke er afhentet på posthus inden henliggelsesfristens udløb og derfor skal genfremsendes, skal forsendelsesomkostningerne på ny betales af kunden.

Hvis chaufføren skønner at aflæsning ikke er muligt på grund af for eksempel tilkørselsforhold eller løst/blødt aflæsnings underlag, tages varen med retur. Denne ekstra omkostning afholdes af kunden.
 

Kvittering for modtagelse

Ved bestilling af vinduesplader, sålbænke, trappeplader samt bordplader skal kunden være hjemme ved modtagelsen.

Så snart du skriver under for modtagelsen overgår alt ansvar for produktet til dig.
Derfor er det vigtigt at inden du underskriver noget at du GRUNDIGT! Kigger bukken igennem for evt. fragtskader.
DVS. Kig den igennem, pil evt. folie af bukken, uden at klippe bånd over, så du kan se om nogle af pladerne evt. er knækkede, beskadiget eller lign. Hvis det er tilfældet, får du det noteret på fragtbrevet af chaufføren derefter vil chaufføren enten tage forsendelsen med igen, eller komme senere efter den, og du vil få erstatningsvarer tilsendt hurtigst muligt.

 

Chaufføren skal vente indtil dette er gjort, og kan ikke forlange at du kvittere inden du har inspiceret produktet.
Hvis uheldet er ude og der er en fragtskade på dit produkt, skal du bede chaufføren notere dette på fragtbrevet inden du kvitterer for modtagelsen.

 

Hvis der ikke er nogen hjemme til at kvittere for modtagelsen, vil varen blive forsøgt leveret igen efter ny aftale. Ved tilfælde af dette, skal kunden selv betale for den ekstra kørsel. Faktura på dette vil efterfølgende blive fremsendt.


Hvis du imod vores rådgivning giver tilladelse til ordren, der normalt skal kvitteres for, må stilles uden kvittering, overgår et hvert ansvar, i tilfælde af fragtskade mv., til kunden. Vi anbefaler derfor at, der altid er folk til at gennemgå produktet og evt. kvitterere for modtagelse på adressen.
 

Skjulte skader på varen
Varer pakket på paller så som kantsten, kan godt have fået en skade under transporten, som ikke umiddelbart kan ses før udpakning. Det vil sige hvis den midtersten kantsten på pallen er knækket.. Pak derfor dine paller ud hurtigst muligt efter modtagelsen for at kontrollere dem.

 • Er der skade på varen, skal dette straks meddeles. Først til fragtfirmaet og derefter til granitbutikken. Oplys fragtbrevsnummeret til fragtfirmaet (står på fragtbrevet, der sidder på emballagen). Mail derefter dine oplysninger, ordrenummer samt digitale billeder af skaden.

Denne dokumentation er vigtig for os, når vi skal gøre vores krav gældende hos fragtfirmaet. Skriftlige indsigelser/klager skal modtages senest 7 dage efter modtagelse af varen. Derefter bortfalder vores erstatningsgaranti.

Dette gør sig dog ikke gældende på bordplader, bundstykker sålbænke og andre naturstensplader. Da det her er et krav, man kvitterer og derfor tjekker varen grundigt igennem, inden man skriver under på at varen er modtaget i ordentlig stand.
 

Vilkår for forbrugere

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret på vore standard varer, når du handler i vores webshop. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

Fortrydelsesretten bortfalder ved bestilling af special produkter, der er tilpasset eller ændret på vort værksted efter din anvisning.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du er forbruger af varen eller bruger den på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi.

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Du skal ligeledes betale den fragt, der er tillagt varekøbet ved bestilling. Disse beløb fratrækkes det beløb, der tilbagebetales, når vi modtager varen i fuld og hel emballage.

Er der tale om produkter som Granitbutikken skal afhente fra lokationen vil der bliver fratrukket et returneringsgebyr på 20% af varens pris til dækning af omkostninger i forb. med returning, emballage forringelser, administration mv.
 

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen, eller aflevere den personligt (mod forudgående aftale). Du betaler selv for returfragten og for den fragt, der er tillagt dit varekøb. Når du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen for varen naturligvis til dig. Dette gøres ved en overførsel til det kort ordren blev betalt via, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. Forudgående korrespondance mv.

Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. Efterkrav.
 

Reklamationsret

Når du handler på www.granitbutikken.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende/risiko betonet adfærd. som f.eks. at man har tabt figuren på gulvet, eller man har pakket sine vinduesbundstykker op og er påbegyndt montering.

Alle varer der er taget i brug/monteret er pr. definition godkendte.


Et andet eksempel på bortfaldet reklamationsret kan i forb. med vores udvalg af elektriske lys,pumper eller lamper, være at hvis man ændrer på kabling, udskifter stik benytter anden transformer der ikke egnes til pumpe, lys eller lign.
Eksempler som de ovenstående vil resultere i at reklamationsretten bortfalder, grundet ændring/modificering eller ukorrekt brug af produktet.
 

Der skal reklameres indenfor en rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du vil reklamere til Granitbutikken bedes du tage kontakt til os sådan her:
Send en mail på mail@granitbutikken.dk
Vi skal bruge nogle billeder af fejl/skader samt må du meget gerne i mailen skrive dit ordrenummer.
Derefter skal varen sendes retur til Granitbutikken, hvorefter vi, så fremt reklamation er berettiget, udfører en reparation eller bytter til ny.

 

 • Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.
  Bemærk -- Hvis varen ikke er i oprindelig stand, (dvs. produktet er klippet, skåret eller modificeret på anden vis) ugyldiggøres garanti, reklamationsret og fortrydelsesret.
   
 • Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.
 • Vi sender en mail når en kunde fortryder eller reklamerer

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre process i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, kan du kontakte os på mail@granitbutikken.dk

Skulle vi mod forventning ikke kunne nå til enighed kan du indgive en klage således:
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus

 

Personlige oplysninger

Alle oplysninger behandler vi med størst mulig diskretion. Oplysningerne bruges KUN i forb. med forsendelser og mail-service og da kun hvis du har tilmeldt dig denne. Alle betalings- og kreditkort oplysninger beskyttes, hvilket betyder at informationen krypteres mellem dit Internet browser (kortindehaveren) og serveren PBS. Vi garanterer, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner personlige oplysninger til tredje person.

Tilbud
Alle tilbud afgivet er gyldige i 4 uger fra den dato tilbuddet er afgivet.
Granitbutikken forbeholder sig retten til at afvise tilbud afgivet hvis denne frist er overskredet.
 

Vilkår for virksomheder og institutioner

Vi følger reglerne i den danske købelov. Vær opmærksom på, at produkter som står under grupper til privat brug, ikke er dækket af garantien hvis de bruges professionelt.

Som virksomhed eller institution har du mulighed for at oprette et log-in ved at kontakte os. Så kan du blive oprettet som kunde med kredit, og se specialaftaler og priser. Vi forbeholder os ret til at indhente kreditoplysninger og til at afvise kreditanmodninger. Varer solgt på kredit er Granitbutikken a/s ejendom, indtil varerne er betalt.

Hos Granitbutikken a/s tilbyder vi EAN-fakturering til kommunale institutioner. Hvis du vil anvende denne mulighed, skal EAN nr. være oplyst på ordren.
 

Fortrydelsesret

Når du sender varen tilbage, skal den være ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. Er emballagen beskadiget, forbeholder vi os ret til at påføre dig ekstra omkostninger. Hvis du vil returnere en brugt vare, fratrækkes en eventuel værdiforringelse af varens pris returbeløbet.

Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage, så snart vi har modtaget varen og har haft lejlighed til at undersøge den. Bemærk at du som kunde selv har ansvar for evt. beskadigelser på produkterne ved returfragten.

 

Forbehold

Der tages forbehold for udsolgte varer, tastefejl og tekniske fejl der kan resultere i forkerte prisangivelser. Desuden tages der forbehold for ændringer i leveringstider, force majeure og leverancesvigt.

Vi forbeholder os ret til at afvise en ordre med ukorrekte personoplysninger, samt ordre der berøres af nærværende forbehold.

Vi tager også forbehold for beskrivelser og vejledninger af produkterne, som er indhentet fra vores leverandører.

Alt billedmateriale og tekster må kun anvendes til internt brug, og må ikke gengives eller mangfoldiggøres ifølge gældende dansk lov om ophavsret.
 

Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en web-server og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

På www.granitbutikken.dk anvendes der cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.

Cookies bruges på www.granitbutikken.dk til:

at skabe øget brugervenlighed

at huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet.

I Internet Explorer 5.X slettes cookies under menuen Funktioner -> Internetindstillinger -> Slet Cookies.

 

Statistik

Logstatistik bruges på www.granitbutikken.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

På www.granitbutikken.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.
 

Statistikken bruges til

Personalisering af markedsføringen mod brugeren

At skabe øget brugervenlighed

Granitbutikken webshop med granit se butikken

dankort edankort master visa visa_electron maestro 
betal med mobilePay- Råd og vejledning ring: +45 89939310 eller skriv mail@granitbutikken.dk Cvr-nr: 32349048

Ring til Granit Butikken
Send en e-mail til Granit Butikken

Vi har mange års erfaring med granit
DAG-TIL-DAG Levering: Bestil inden 11.00 på alle hverdage og få leveret dit køb næste hverdag

Granitbutikken
Nordisk Granit a/s

Stenhuggeri, lager og butik
Flyvej 18C, 7800 Skive
Granitbutikken
Holstebro Stenhuggeri

Butik og udstilling
Sletten 5, 7500 Holstebro

Granitbutikken er CO2 Neutral

Granitbutikken på Facebook

Kontakt Kundeservice

Kontakt Kundeservice

×