Inspirationsbilleder hvor granit er anvendt til forskellige formål

 Se inspiration på nedenståene tekst og på billedet.

 • Vi har modtaget dette nydelige foto af rosafarvede granitkantsten, anvendt som afgrænsning mellem bed og fortov.
 • Her er granitskærver anvendt i havebedet. Sørg for at der ligger et godt tykt lag for at forebygge, at ukrudt får mulighed for at spire. På billederne herover ses gråmix granitskærver i tør tilstand.
 • Havebedet her er opbygget af sorte brosten med hvide marmor skærver som underlag og dekoreret med de rå, sorte jernbaneskærver eller de lidt større sprængstykker.
 • Billedet her viser også en havedam/spejlbassin opbygget af blå Porto brosten som mur og som bund. Bassinet er dekoreret med rå klippestykker og vandsten af natursten. Trædefliser af almindelige kantsten, der er hævet med en lille sokkel. Omkring bassinet ligger der granitskærver.
 • Terrassebelægning i lysgrå granitfliser. Her er på vort værksted produceret kompas, som er tilpasset den øvrige belægning. Marksten/natursten anvendt som stendige ved kirkegården.Terrasse opbygget af granitbrosten og chaussésten. Disse typer natursten kan anvendes til at "forme" terrassen i den ønskede form.
 • Det kan lade sig gøre, fordi brosten og chaussésten har en råkløvet overflade, og derfor varierer lidt i størrelserne. På billedet ser du den indiske Kuppam granit.

Bordplader i specialmål med polerert eller brændt/børstet overflag

 • Vi producerer og leverer bordplader i specialmål i 6 udvalgte granittyper/farver med enten poleret eller brændt/børstet overflade. Vi leverer også frasætningsplader i individuelle mål.
 • Vindueskarme (bundstykker) og sålbænke produceres ligeledes efter dine egne mål.

Trapper, trappebeklædning og trappetrin efter special mål

 • Trapper, trappebeklædning og trappetrin har et utal af anvendelsesformer. Vi producerer din nye trappeløsning efter dine egne mål. Forhør dig nærmere om tilbud på dit projekt.
  Alle vore standardtrin er på 15 cm. i trinhøjden.
Alt tekst

Granitterasse i haven anlagt med chaussésten i rundkreds

Alt tekst

Stisystem anlagt i granit brosten

Alt tekst

Granithave med buesætning af granitskærver

Alt tekst

Brosten anlagt i haven

Alt tekst

Smuk granithave anlagt med brosten

Alt tekst

Granithave anlagt med chaussésten

Log ind på Granitbutikken

Her kan du logge ind

Husk login

DAG-TIL-DAG Levering

Ring til os på: 89939310